Online Geld Verdienen
Verdien geld achter je computer met onze methodes!

De FIFA 19 geld verdien methode!

 

Wat heb je nodig:

1. Een Fifa EA account voor de PS4/Xbox (PC wordt afgeraden, ps4 wordt aangeraden)

2. Een FIFA 19 markt bot

3. Een laptop/computer (Mac/windows)

Als je zelf Fifa 19 hebt voor de ps4 kan je makkelijk zelf een nieuw account maken door 10 potjes te spelen met dat account op FUT. Als je geen Fifa 19 hebt kan je hier een account goedkoop kopen!

 

De methode:

stap 1:

Als je een fifa 19 account hebt voor ultimate team is stap 1 al voltooid. Zo niet? Zorg dan dat je er 1 maakt of koopt. Als je er 1 (extra) maakt zorg dan dat je minimaal 10 wedstrijden op fut speelt, dan wordt je account namelijk echt actief. Kopen kan je doen op verschillende websites, een beetje googlen en je zult het wel vinden.

Stap 2: Koop een FIFA 19 ultimate team bot. Zelf gebruik ik deze. Dit is een kleine investering met de winst die er uit krijgt. 

Stap 3: Zo nu is het tijd om te beginnen met geld te verdienen. Zorg dat je bot aanstaat en je niet inlogt tijdens dat je account bezig is. De bot zal nu gaan handelen op de markt waardoor jij makkelijk 100k fifa coins per dag kan krijgen. Als je er ervaring mee hebt kan dit zelfs oplopen tot rond de 400k! 

Stap 4: Het is tijd om je coins te verkopen! Er zijn veel sites die coins inkopen om deze vervolgens door te verkopen. bijvoorbeeld  https://www.aoeah.com/selltous?gamesort=FIFA19 deze site koop jou coins in voor €7 per 100k dus dat is minimaal €210 per maand!!! Zonder iets te doen. 

Stap 5: Om nog meer te verdienen koop/maak je meerdere accounts om zo nog meer coins te verdienen en deze vervolgens te verkopen.


plus en min punten van deze methode:

minpunten: 

  1. Je computer moet voor het beste resultaat de hele dag aanstaan.
  2. Je fifa account kan geblokkeerd worden maar zolang je de standaard instellingen van de bot niet heel veel veranderd gebeurd er niks met je account.

Pluspunten:

 

  1. Makkelijk, deze methode is erg makkelijk zolang je de stappen volgt moet het helemaal goed komen!
  2. Snel, Met deze methode kan je gelijk geld gaan verdienen!
  3. Kleine investering haal je er makkelijk uit.